Wie zijn wij?


Wij zijn Cane & Gatto & Cavallo, een vzw die dieren een nieuw leven geeft. Hartelijk welkom op onze website! Kijk gerust rond en ontdek wat wij doen en waarvoor wij staan.

Cane & Gatto & Cavallo is een organisatie die sinds 2015 voornamelijk de bemiddeling verzorgt voor katten en honden die dringend op zoek zijn naar een nieuwe thuis. Onze missie is om op een correcte en liefdevolle manier de juiste baasjes te vinden voor deze kwetsbare dieren. Ben je onlangs een zwerfkat of ander verwaarloosd beestje tegengekomen in de Rupelstreek? Contacteer ons snel en wij schieten te hulp!

Vanuit onze basis in Hemiksem zamelen wij ook eten, speeltjes en andere handige spulletjes in om plaatselijke asielen te ondersteunen. Ook dieren in kansarme gezinnen kunnen zo op onze hulp rekenen. Heb jij ook een passie voor dierenwelzijn en wil je misschien een echte peter of meter worden? Wat fijn! Klik verder, bekijk alle opties en word sponsor!

“Ik merkte dat er veel zwerfkatten rondzwerven in Vlaanderen, waarvan velen verwilderd zijn en dus lastig om als huisdier te houden. Toch wilde ik deze dieren een nieuwe kans geven. Ik maakte er mijn missie van om ook voor hen een warm nestje te vinden.”
– Chloé Robard, oprichtster Cane & Gatto & Cavallo

Cane & Gatto & Cavallo biedt sinds 2019 ook hippotherapie aan van uit de eigen paardenstallen in Hemiksem. Houd vooral onze “socials” in de gaten voor de nieuwste updates!