Word sponsor!


Omdat Cane & Gatto & Cavallo enkel werkt met vrijwilligers, zoeken we continu nieuwe sponsors om onze activiteiten te ondersteunen. Hoe jij kan helpen, lees je hieronder.

 

Ons Peter-Meterprogramma

Wil je graag een poezenpeter worden van een van onze viervoeters? Of voel je je eerder geroepen om een echte merriemeter te zijn? Met een vast bedrag per maand help je ons een heel eind vooruit.

  • Formule 1: katten- en hondenopvang vanaf €10 / maand
  • Formule 2: hippotherapie vanaf €50 / maand

 

“Chloé hielp me met de adoptie van mijn geliefde kattin Schingi. Omdat ik zelf geen vervoer had, bracht ze zelf Schingi in een knuffeldekentje zelf tot bij mij. Chloé is een toffe dame met een hart van goud! Daarom ben ik ook meter geworden.”
– Christel, trotse meter van Schingi

Kies een formule en doneer op het rekeningnummer BE14 13 25 45 19 27 83 met een duidelijke vermelding van je naam en de gekozen formule. Peter- of meterschap in groep is ook mogelijk.

 

Wat gebeurt er met jouw gulle gift?

Uiteraard gaan alle donaties naar het verzorgen en ondersteunen van de dieren in al onze verschillende projecten. Zo verwachten we voor ons nieuwe hippotherapie-project een grote uitgave aan hooi, voeding en de huur van de weide. Alle hulp is dus zeker welkom!

Ook onze ambulancedienst, medicatie en dierenartsbezoeken vallen onder de voornaamste uitgaven die met dit spaarpotje worden betaald.

 

Vrije donaties

Natuurlijk ben je ook vrij om eenmalig een donatie te maken. Alle bee(s)tjes helpen! Plaats je gift op het rekeningnummer BE14 13 25 45 19 27 83 en laat eventueel je persoonsgegevens achter in de beschrijving. Zo kunnen we jou persoonlijk bedanken om ons te steunen!

 

En verder?

De beste manier om ons te helpen, is door een financiële gift te doen, maar wij ontvangen ook graag andere vormen van steun.

Het hele jaar door organiseren we evenementen waarop we je graag verwelkomen. Op onze verschillende inzamelacties kan jij ook je steentje bijdragen door voeding, mandjes en dekens, kattenbakzand en nog veel ander nuttigs te schenken.

We plaatsen ook regelmatig zoekertjes op onze social media voor dieren die uiterst dringend hulp nodig hebben. Daarnaast helpt het ook als je je vrienden en familie over ons vertelt en onze berichten met hen deelt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wil je misschien zelf ook vrijwilliger bij Cane & Gatto & Cavallo worden? Dat kan! Stuur gerust een mailtje, er is altijd wel iets te doen.