Succesverhalen


Copyright ©Engels Photo

Wil jij jou verhaal kwijt over hoe jij aan dat ene lieve huisdier kwam? Hoe jij je rust vond bij de paarden? Hoe onze oprichtster jou raad gaf en de eerste hulpen aanbod? De moment dat je contact met ons op nam omdat je een dier in nood vond?..

Wil jij jou verhaal op deze pagina?

Wij zijn op zoek naar succesverhalen en deze mag je altijd doormailen naar :
cane-gatto@outlook.com


VERHALEN VAN ..

Kort geleden verloor ik mijn kater Frodo die ik ook geadopteerd had bij de VZW.
Het gemis was groot en ik zocht opnieuw een diertje voor in huis.

Al gauw was daar Chloé met Roxy nadat ik contact had genomen.
Ik voelde en zag dat dit goed zat en dus was
een proefperiode zelfs overbodig.
Algauw werd Roxy door mij geadopteerd!

Ze werd al snel een beschermer en vriendin van mijn
dochtertje en waakt mee over mij.

Wordt rotverwend en mag zelfs mee in bed onder de lakens! (wat eigenlijk niet mag.. sshht!) Met een lekker patéke en knuffels wordt Roxy hier verwend.

Ik ben dankbaar dat Roxy in mijn leven kwam!

ELKE – ADOPTANT

“Buitenritten, altijd zo genieten! Bij Chloé kon ik hiervoor terecht en zomaar in diezelfde week, kwam een droom uit. Mijn eigen halve stal!”

– Sofie, halve stal van Manyana
samen met Letje

3 jaar geleden begon alles met het meterschap van kater Jerôme,
samen met Coiske en Kelly. Later werd ik ook meter van Fries Letje en van poezen Starsky en Pickles. Ik verwen de paarden met snacks, appelen en wortelen en in de zomer komkommer. Ik leverde een bijdrage voor hun schuilplekje in de wei.
Sinds dan is de vriendschap met Chloé altijd gebleven.

Chloé moet Tommie hier dwangvoederen.

Thuis heb ik diertjes die medicatie nodig hebben, waaronder mijn Tommieke (meisje) en dan komt ‘verpleegster’ Chloé aan huis om elke 2 weken Prevantil toe te dienen voor haar weerstand. bv wanneer ze verkouden is. Dan zit haar neusje dicht, eet ze niet en dan moet ze of wel in een aërosol bak of antibiotica krijgen. Dus hebben we tante Chloé nodig en zij brengt dat stééds in orde!
Ik kan mij geen leven zonder Chloé meer voorstellen, zij is fantástisch!

Gerda – poezen en merriemeter


Ik kende Chloé al langer via de dierenarts waar mijn mama al ging en ik werkte als student ook met Chloé samen. Vorig jaar besloten mijn vriend en ik een hondje in huis te nemen en we adopteerden onze Remus via Chloé! Nadien konden we ook altijd nog bij Chloé terecht met al onze vragen. Er is echt niemand met een groter dierenhart dan zij! Ondertussen woont Remus een jaar bij ons en we zijn echt super gelukkig met ons drietjes en zouden niet meer zonder hem kunnen!

ELLEN – ADOPTANT


Ik kwam in eerste instantie in contact met de zorgboerderij. Daar ik niet meteen naar school wilde, vond ik hier mijn rust, leerde ik veel bij en werd ik geholpen. Ik besloot toen ook om een halve stal te nemen.
Het is zo’n toffe groep. Iedereen komt overeen en ik beleefde daar leuke tijden. Maar dan moest ik lessen volgen van thuis uit.
Ook hier heeft Chloé mij gesteund en geholpen met lessen en taken waar ik het moeilijk mee had. Ik heb er toen een jaartje tussen uit geweest maar vanaf augustus 2023 ben ik weer actief in de vzw en ben ik halve stal van Manyana, ben daarbij ook nog meter van haar en van poes Juki. Ik ben van de vzw gaan houden en hoop nog lang in dit team te kunnen blijven.
Bedankt Chloé en Niki voor deze geweldige kans!

XENIA – Halve stal en meter van Manyana + meter Juki